21 April 2011

Internet TV & Radio Player 5.5.2 Full Version


Internet TV & Radio Player 5.5.2
Menonton  TV+2000 channel dan mendengar 4500 stesen radio online secara percuma di PC anda! &Internet TV & Radio Player membolehkan anda untuk menonton secara langsung lebih dari 2000 saluran TV Internet seacara percuma dan mendengar stesen radio online 4500 pada PC anda.Semua saluran TV internet dan stesen radio dari 100 negara dengan hampir 100 bahasa yang berbeza (Inggeris, Sepanyol, Jerman, China, Perancis, Itali dan banyak lagi).

Tidak ada keperluan untuk kad TV PC kerana saluran TV streaming melalui sambungan internet anda. Anda dapat menetapkan paparan screen ke saiz yang anda inginkan, dan mudah digunakan.

Jika anda berminat dalam pengaturcaraan alternatif, belajar bahasa, budaya asing, hiburan, berita atau lebih, ini merupakan pilihan yang baik untuk anda.

Ciri-ciri Utama

Berbagai saluran:
Anda boleh dengan mudah menonton sukan, filem, muzik, berita, bicara dan mendengar pelbagai stesen radio dari seluruh negara dan di seluruh dunia. Tidak ada keperluan untuk kad TV PC, Kerana saluran TV streaming melalui sambungan internet anda.

Sederhana dan mudah digunakan:
Melihat talian TV tidak pernah begitu mudah. Yang harus anda lakukan adalah memilih stesen kegemaran dan double klik. Jika tidak, anda boleh menetapkan tetingkap paparan untuk ukuran apapun dengan mudah apa yang anda inginkan, termasuk mod skrin penuh.

Tidak ada hardware tambahan yang diperlukan:
Ia tidak memerlukan kad TV Tuner, atau alat keras lain sejak program ini disiarkan melalui internet.

Pilihan:
Anda dengan mudah boleh menguruskan stesen ini dan menambah stesen TV apa yang anda inginkan.

Import dan eksport saluran file:
Anda dengan mudah dapat memindahkan semua channel anda kepada rakan-rakan anda dengan mengeksport semua saluran ke dalam fail.

Requirements:
Intel Pentium 486 or better processor.
32MB of RAM
10MB of Free Disk Space.


RealPlayer 6 atau di atas dan Microsoft Media Player 7 atau di atas.

Internet TV & Radio Player 5.5.2
Download
Clik Here


0 comments: